2DE RETRO OPEN DEUR DAG WZC & LDC DE TOEKOMST 

Op zaterdag 1 juni aanstaande kan u rond de Aalsterse Watertoren in de Sint Kamielstraat, de 2de editie van de Retro Open Deur dag beleven. Deze staat dit jaar in het teken van ‘Back to the Future’, en wordt georganiseerd door de zorgcampus De Toekomst & Watertorenwijk.

Vijf jaar geleden had de eerste Rit van de Zorg plaats, tijdens dewelke oldtimers na een ontbijt vertrekken vanuit Pamel, Roosdaal om rond 14u30’ samen te komen aan de Aalsterse Watertorenwijk. Er worden zo’n 60 oldtimers verwacht, maar “top of the bill” is dit jaar de magische DeLorean auto uit de film ‘Back to the Future’ uit 1985. En deze keer in gezelschap van “lookalike” Doc Brown, maar zonder acteur Michael J. Fox. Zo kunnen we van 1985 terugreizen in de tijd naar 1955. Garage Valckenier zal tevens zorgen voor 2 auto’s (een Alpine Renault) en een Mustang wordt ook verwacht.

Op deze Dag van de Buren kan u in de plaatselijke “Hill Valley” rondwandelen en genieten van een wafel, een ijsje, uw kinderen laten spelen op een springkasteel, en daarbij genieten van de muziek van de coverband The Legacy uit Tessenderlo. Tevens zal ik in het zaaltje aan de Watertoren de filmklassieker ‘Back to the Future’ (deel 1 uit de trilogie) vertonen en er de nodige achtergrondinformatie bij verstrekken.

Daarnaast kan u een etentje winnen, ofwel een maand gratis eten bij intekening van een assistentiewoning. Want die dag is het tevens opendeurdag in die assistentiewoningen en kan u er een rondleiding meemaken. Schrijf daarvoor in op detoekomst.opname@animagroup.be. Maar wilt u met uw eigen wagen deelnemen aan deze oldtimerrit? Dat kan in Roosdaal om 9 uur via inschrijving op detoekomst.opname@animagroup.be.

Een impressie ervan kan u nu al bekijken op https://www.facebook.com/events/354255173913960/.

 

Patrick Van de Wiele