MICHAEL JACKSON TRIBUTE: 40 YEARS OF THRILLER

De “40 years of Thriller” show eert Michael Jackson, 40 jaar na de release van zijn album, Thriller. 

The King of Pop geldt als één van de meest succesvolle artiesten van de 20ste eeuw. Verwacht je aan alle MJ klassiekers zoals Thriller, Billie Jean, Bad, Dirty Diana, Beat It, Black or White, I just can’t stop loving you, They don’t care about us… en vele anderen!

Verwacht je aan een grote live show van 2x 60min! Live vocals, live band, live backing vocals, fantastische dansers/danseressen, indrukwekkende stunts!

Michael Jackson imitator Christ’OF bracht reeds een optreden voor de King of Pop zelf in de Webster Hall in New York, juli 2002 waarna hij de hoogste complimenten verkreeg van Michael Jackson zelf: “You must practice every day to be so good”! Wees er bij in Oostende, op zaterdag 12 november 2022, let’s dance the night away. One night only, to be remembered forever!

 

OOSTENDE, KURSAAL

ZATERDAG 12 NOV 2022

start voortstelling om 20:00

TICKETS

 

Meer info:

https://show-time.be/michael-jackson/2022-11-12/

A TRIBUTE TO GEORGE MICHAEL

“The Edge of Heaven Tour”

 

Eerstvolgende voorstelling: 

Zaterdag 09 Juli 2022

DIT CONCERT WORDT VERPLAATST VAN 12 FEBRUARI 2022 NAAR 9 JULI 2022.

 

The Edge Of Heaven Tour is een ode aan één van de allergrootste artiesten ooit: George Michael

Herbeleef zijn muziek op 9 juli 2022 in Kursaal Oostende.

 

Jarenlang was de op 25 juni 1963 in Griekenland geboren zanger Georgios Kyriacos Panayiotou beter bekend als George Michael, één van de meest succesvolle popartiesten ter wereld.  In de jaren tachtig, negentig alsook begin eenentwintigste eeuw domineerde hij de hitlijsten als soloartiest, maar ook met Wham!, de band die hij samen in 1981 oprichtte met Andrew Ridgeley.

 

Op 9 juli 2022 krijgen de vele George Michael fans eindelijk waar ze al lang recht op hebben: het tributeconcert The Edge Of Heaven Tour komt terug naar Kursaal Oostende.  Een superstraffe liveband samen met één van de meest fenomenale 'look-a-like'-leadstemmen, vergezeld door drie fantastische backing vocals, laten de hits van George Michael en Wham! één voor één herleven.  Alle hits komen aan bod tijdens deze unieke concertavond.

 

Tickets: 

€ 49 - 44 -39

https://tributetogeorgemichael.com/

www.concertevents.be

Data

9/07/2022 - 20:00

Kursaal Oostende

KAMIEL SPIESSENS SPIJBELT

Midden de nineties en nillies was het typetje Kamiel Spiessens van komiek Chris Van den Durpel niet van het scherm en op de radio weg te slaan. Hij werd een BV door zijn aantreden in ‘De Drie Wijzen’, scoorde een nummer één hit met ‘Het isj nie moeilijk, het isj gemakkelijk!’, maar ook andere liedjes, en was zelfs in 1997 te zien in de bioscoophit ‘Oesje’. Toen werd het stil rond Kamiel. Maar nu, 25 jaar later kondigt hij een nieuw hoofdstuk in zijn leven aan.

Ik zag hem deze namiddag in de Capitole in Gent, tijdens een persconferentie, een nieuwe theatertour aankondigen. Hij vertelde ons in zijn eigen, grappige stijl, dat na 2 jaar en 3 prikken verder te zijn, wat overigens de schuld was van Maggie De Block (Blijf in uw kot) en Marc Van Ranst, het tijd was voor de theatershow ‘Spiessens Spijbelt’. Ja, Kamiel wist ons te vertellen dat het niet goed gaat met het klimaat. En net als de jeugd komt Kamiel in het najaar op straat voor dat klimaat. Met zijn gezond boerenverstand zal hij ons tips geven voor de vermindering van de opwarming van de bol waarop wij leven.

Op de vraag waarom het zo lang geduurd heeft voor we hem weer aan het werk zagen, antwoordde hij: “het is de schuld van Corona, maar nu wil ik weer contact met het publiek”.

Uiteraard zal Kamiel er niet alleen voor staan, maar zullen zijn vrienden Jimmy B., Snelle Eddy en Ronny King hem bijstaan.

Het is overigens de allereerste keer dat Kamiel op de planken zal staan. Nooit eerder deed hij een theatertournee. U kan de data en plaatsen ervan terugvinden op www.comedyshows.be/kamielspiessens.

Comedyshows is overigens blij dat ze Kamiel Spiessens weten te strikken hebben. Na Urbanus en Jacques Vermeire is dus nu ook Chris Van den Durpel bij hen te gast.

 

Patrick Van de Wiele (+ foto's)

POPCORN OLDIES EVENEMENT IN MANTOVANI SALONS

Speciaal voor jullie oldies popcorn liefhebbers.

Zaterdag 16 april 2022. Vanaf 21.00 uur.

Het grootste evenement van de popcorn oldies van België in de Mantovani salons bij de sono les dj's

Alfonso Melanite, Michel Dejas en Patrick Michiels & 100% Vinyl

Salons Mantovani - Doorn 1 - 9700 Oudenaarde

Welkom aan iedereen.

MASTERS OF SWING - TRIBUTE TO FRANK SINATRA

Na 2 jaar afwezigheid wegens corona hebben wij met Swing Time Society niets van ons enthousiasme verloren. 
Sinds enkele maanden kunnen we weer repeteren. We rekenen erop dat we er opnieuw zullen staan met een gevarieerd programma. We hopen dat jullie ook weer massaal naar de Magdalenazaal zullen afzakken.

Met Guy Milh en Chantal Marchand spelen we een selectie uit het beste werk van Frank Sinatra.

Daarnaast brengen Swing Time Society en dirigent Eric Verhaeghe je In the Mood met heerlijk swingende nummers van Buddy Rich, Sammy Nestico, Peter Herbolzheimer en anderen.

Wanneer?
VRIJDAG 29 april 2022, 20.00u
ZATERDAG 30 april 2022, 16.00u

Waar?
Magdalenazaal. Magdalenastraat 27, Brugge

Tickets?
www.ticketsbrugge.be
– bij de leden
– 050 31 82 09
– 050 35 75 44
– In&Uit Brugge
  (’t Zand 34)

Voorverkoop: €15
Aan de deur: €16

THE THREE DEGREES – 50TH ANNIVERSARY TOUR

Vanwege de maatregelen die de Belgische overheid heeft genomen om het COVID-19 virus aan te pakken kunnen tal van evenementen nog steeds niet op de geplande datum plaatsvinden. In deze context moet The Three Degrees, dat oorspronkelijk zou plaatsvinden op vrijdag 23/10/2020 in Kursaal Oostende, opnieuw verplaatst worden.

Nieuwe datum: vrijdag 11/03/2022 om 20:00.

Het evenement vindt dus niet meer plaats op 4 september 2021, zoals eerder gecommuniceerd.

Je tickets blijven gewoon geldig voor de nieuwe datum.

 

THE THREE DEGREES – 50th Anniversary Tour
Met originele leden Helen Scott & Valerie Holiday

Helemaal uit de VS - 50-jarig jubileumtournee

The Three Degrees is een Amerikaanse vrouwelijke vocale groep, opgericht in 1963 in Philadelphia, Pennsylvania. De groep is een trio gebleven met 2 originele leden sinds Sheila Ferguson vele manen geleden vertrok.

Een vaste favoriet bij Prins Charles. Ze zongen op zijn 30e verjaardagsfeestje en waren te gast op zijn bruiloft met prinses Diana.

Wanneer je de naam The Three Degrees hoort, denk je meteen aan hun meest bekende lied, "When Will I See You Again", en de visie van drie prachtige ebbenhouten vrouwen, perfect gecoördineerd in zowel hun dansroutines als hun vocale harmonieën. Het is waar: "When Will I See You Again" was een groot succes in de hele wereld en stond bovenaan de hitlijsten in de VS, het VK, Japan en de meeste Europese landen, en verdiende het trio toen op elk moment - om nog maar te zwijgen van genoeg goud records om Fort Knox een beetje jaloers te maken!

The Three Degrees staan bekend om hun soulvolle stemmen, prachtige jurken en fantastische shows. Ze zijn over de hele wereld bekend voor nummers als "Wanneer zal ik je weer zien", "Dirty Ol 'Man", "Take Good Care Of Yourself". Ze touren al meer dan 40 jaar en touren nog steeds tot op de dag van vandaag.

Voorprogramma met David Vandyck.

https://thethreedegrees.com/

TRY-OUT SOULCOVERBAND OTIS

Op 3 maart as. is er in het Kaffee Damast, Noordstraat 28 in Kortrijk een try-out van de nieuw opgerichte soulcoverband Otis.

Zin in old skool Soul?
Onze eerste Try-Out in het prachtige Kaffee Damast.

De Soulband ‘Otis’ brengt een ode aan soullegende Otis Redding (1941-1967) en zijn tijdsgenoten (Bill Withers, Al Green, The Temptations, Sam and Dave, …). OTIS speelt lekkere soul zoals deze oorspronkelijk bedoeld was ('50-'70).

Een greep uit het repertoire zegt genoeg: Try a little Tenderness, Respect, Ain’t no Sunshine, Take me to the River, Funkin’ for Jamaica, …

De bandleden zijn professionals met veel ervaring:
Marc Rosso: bas (Soulsister, de Kreuners, Jean Bosco Safari, …sessiemuzikant)
Tony Gyselinck: Drum (Roland, Jo Lemaire, Toots Thielemans,… sessiemuzikant)
Franky De Mangelaere: Keys (muzikale duizendpoot, lesgever piano)
Ramsy Irani: gitaar (Actief muzikant met een liefde voor Jazz & Soul, bracht o.a. 3 cd’s uit met Les Tzigales)
Guy Milh: zang (veel ervaring in soul-pop-chansons- coverbands)

https://www.facebook.com/OTIS-soulband-106948501900711